Teatr Lwowski w Teatrze Śląskim. Konferencja zorganizowana przez Towarzystwo Miłośników Lwowa i Kresów Południowo-Wschodnich, Oddział w Katowicach i Bibliotekę Śląską, 5.10.2017 (PDF 584 KB) (Książnica Śląska, 2025)
Abstrakt